top of page

Irtipäästöä ja linjautumista uuteen

Päivitetty: 7. marrask. 2023

Olisi niin paljon kerrottavaa ja tietoa jaettavana, mutta kaiken ulos tuottaminen on ollut hankalaa. Kirjoittaminen on takunnut - olen kyllä yrittänyt, mutta flow-tilaan pääsy on ollut hankalaa. Videon välityksellä saisi kaiken aina paremmin jaetuksi ja selitetyksi.


Luomisvoima tuottaa tulosta

Kesä on ollut omalaatuinen ja merkityksellinen. Vanhasta irtipäästämistä on tehty runsaalla mitalla ja uusi maailma on näyttäytynyt sellaisella tavalla, jota en ole koskaan ennen kokenut. Sain noin 2,5 vuotta sitten hyvin vahvan ja selkeän selvänäyn yksityiskohtineen seuraavasta aikalinjastani, tulevaisuudestani, ja siihen energiaan olen päässyt kiinni koko ajan selkeämmin ja selkeämmin kiinni.


Tuon energian tavoittaminen ja siihen linjautuminen tuo toisinaan kaaottisiltakin tuntuvien tilanteiden tai hetkien keskelle valtavan suurta luottamusta, innostusta ja jaksamista. Enää se ei tunnu ainoastaan pelkältä upealta unelta ja elämältä, josta ainoastaan unelmoida - "wau, voinko todella ihan oikeasti joskus elää tuollaista elämää?" - vaan alkaa koko ajan enemmän ja enemmän konkretisoitua. Uusi aikalinja todella on jo täällä - mutta vielä energiatasolla. Kaiken fyysisyyteen muodostuminen tulee aina hiukan jälkijunassa.


Tuohon uuteen energiaan linjautuminen näyttää myös selkeästi kaiken sen, mikä pitää vielä kiinnittyneenä vanhalle aikalinjalle. On vielä vanhojen traumojen murusia, jotka pitävät kiinni haitallisissa asioissa - esimerkiksi sellaisissa ihmissuhteissa, jotka vielä yrittävät horjuttaa omaa voimaani tai koittavat saada laskeutumaan alemmalle värähtelytaajuudelle. Tuon sirkuksen olen nähnyt jo tosin niin monta kertaa, etten enää helposti siihen lankea. Kokemus tuo selkeyttä ja lujuutta - luottamusta omaan sisäiseen voimaan.Nälkä kasvaa syödessä

Leijonaportin (8.8) jälkeen on tapahtunut todella suuria hyppyjä uusille taajuuksille. Se tuo aina mukanaan hämmennystä, ihmettelyä, innokkuutta ja jopa pelonsekaisia tuntemuksia. Tuntuu kuin koulun ekaluokkalaisella, joka on vielä aivan pihalla kaikesta. Riittävä maadoittuminen ja hengittely auttaa onneksi aina uusia korkeavärähteisiä energioita tasoittumaan. Huh, mitä tuntemuksia ja kohtaamisia onkaan ollut... Tuntuu, että nyt näin vauhdin kiihtyessä innostun tästä "elämänpelistä" koko ajan vain enemmän ja enemmän.


On kuitenkin aina syytä myös hyväksyä vaiheet ja ajanjaksot, jolloin mitään eteenpäin liikkumista ei tunnu tapahtuvan - kun energia junnaa paikallaan ja turhautumisen hikipisarat meinaavat ottaa ohimoilta vallan. Nämä kaikki vaiheet ovat kuitenkin tärkeänä osana kokonaisuutta ja opettavat tai synnyttävät aina jotain merkityksellistä. Myös pysähtyminen ja paikallaanolo ovat osana tätä huikeaa suurta prosessia.


Ehkäpä tämän pienen pohjustuksen myötä saan taas kirjoitusflown käyntiin, ja jaettua tietoa ja kokemuksiani eteenpäin. Se on se, mitä olen tänne tullut tekemään.


Seuraavaan kertaan,

LottaVie olemisesi uudelle tasolle - ilman mielen rajoittavia uskomuksia


Seuraa myös somessa


75 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

留言


bottom of page